Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
265 berichten.
Anita en Joey schreef op 15 april 2023
Top zwemschool! Zo’n anderhalf jaar geleden mochten Devin en Aivy beginnen aan het A-diploma en maandag 3 april zijn ze met succes geslaagd voor het B-diploma. Wat een top tijd hebben ze gehad! Goede begeleiding, begripvol als het even wat minder ging. Francis en team, super bedankt!
Wilma schreef op 9 april 2023
Elisah heeft een fijne tijd gehad. Bij de start van de zwemlessen was het erg spannend voor haar, maar door de vertrouwensband die jullie opbouwen lukte het om A en inmiddels B te halen! Super trots! Bedankt voor de fijne zwemlessen en de aandacht die jullie hebben gegeven!
Martine schreef op 8 april 2023
Onze zoon heeft zijn A en B diploma hier op een heel prettige manier gehaald. Positieve persoonlijke benadering met oog voor het kind en een gerichte aanpak. Een aanrader!
Esther schreef op 28 maart 2023
Fantastische zwemschool. Onze zoon gaat met plezier naar de zwemles. Goede begeleiding om de kids goed te leren zwemmen. Onze andere kinderen hopen we er zeker op zwemles te doen
Kamilla en Doortje schreef op 26 maart 2023
Okidoki is een hele fijne zwemschool. Doortje durfde niet met haar hoofd onder water, toen de zwemlessen begonnen, maar ze was al snel over die angst heen. Toen ze het een tijdje spannend vond om voor haar B diploma langer onder water te moeten zwemmen, moedigden we haar aan dit zelf tegen de juffen te zeggen. Dit deed ze en direct hebben de juffen haar hier rustiger en met meer beleid in geholpen.
Jan schreef op 16 februari 2023
Kai heeft met veel plezier diploma A en zaterdag 28 januari B gehaald bij Okidoki. Hij voelde zich vanaf de eerste dag veilig bij jullie t.o.v. sportcentrum. Francis en team heel erg bedankt!
Alida van Zetten schreef op 10 februari 2023
Geweldig zwemschool, rustig, super veel persoonlijke aandacht, puur contact. Jasmijn ging hier elke week met veel plezier zwemmen, keek er naar uit. Ze had 1 op 1 zwemles met Francis, en dankzij veel doorzettingsvermogen ia ze vandaag met vlag en wimpel geslaagd voor een zwem certificaat. Zo knap en zo blij dat Jasmijn dit met alle inzet kon behalen. Kippenvel momentjes als je zie, hoe puur, liefdevol en persoonlijke aandacht is voor het kind. Een top zwemschool. Haar zusje breng ik hier met een heel goed gevoel naar toe. En gelukkig ziet Jasmijn haar juf dan nog.
vdScheur schreef op 29 januari 2023
Onze zoon is zwemmen dankzij Okidoki erg leuk gaan vinden en ging iedere week met veel plezier naar zwemles. Dit terwijl hij daarvoor echt waterangst had, maar vanaf les 1 ging het goed. Fijne docenten en sfeer!
Helma Kniest (Elst) schreef op 11 januari 2023
Onze zoon heeft fantastisch zwemles gehad in dit kleine rustige zwembad. Zeer goede docenten. Ik ben vooral onder de indruk van de aangeleerde techniek. Mijn zoon vond vooral de temperatuur van het water top. Hij ging nooit met tegenzin. Bijna klaar met B nu, we gaan het missen!
Minke schreef op 12 november 2022
Top zwemschool!! Ons zoontje had watervrees, nou daar was hij snel overheen! Hij ging met plezier zwemmen elke week! Hij gaat Francis nog missen zei hij. Volgend jaar met ons dochtertje! Echt een aanrader kleine groepjes en echt aandacht voor het kind.
Alma schreef op 6 november 2022
Wat zijn onze jongste twee zoons met veel plezier naar zwemles gegaan elke week! De kleine groep, de aandacht, het begrip.. het was voor hen heel fijn! Inmiddels zijn A en B in the pocket.. Succes Francis, Wim en de anderen..
Marlies en Tatum schreef op 5 november 2022
Wat een fijne tijd heeft Tatum bij jullie gehad. Soms vond ze het best moeilijk en spannend, maar door jullie inzet en geduld heeft ze haar A en B diploma op zak. Gelukkig hoeft ze jullie niet te missen, want volgende week is ze weer in het gebouw. Dit keer om haar kleine broertje aan te moedigen die dan zijn 1e zwemles bij jullie heeft. Tot dan!!
Daphne schreef op 5 november 2022
Bedankt voor de fijne lessen! Zoals eerder geschreven zijn de groepen kleiner en is er veel persoonlijke aandacht. Ook fijn is dat het water warmer is dan bij andere zwembaden.
Elaine schreef op 5 november 2022
Lieve Francis & Wim, bedankt weer voor alles. Vandaag onze Ezra af mogen zwemmen voor B, dus voor nu is het even gedaan met de wekelijkse zwembad bezoekjes. Ezra is nooit met tegenzin gaan zwemmen dankzij de fijne kleine groepjes en persoonlijke aandacht. We treffen elkaar weer over 4 jaar, als onze jongste mag beginnen. Liefs Bedankt
Liannw Roelofsen schreef op 1 november 2022
Wat heeft Joey goed leren zwemmen! Deze zwemschool is een verademing vergeleken met andere in de regio! Francis is zeer goed met kinderen en in haar vak! Super bedankt en tot over een paar jaar!
Minke schreef op 31 oktober 2022
Super zwemschool!!! Kleinschalig, persoonlijk contact, ze denken graag mee. Zoontje had in het begin watervrees en wat vond hij het spannend. Snel ging hij met super veel lol naar zwemles!! Vandaag zijn B diploma gehaald en hij zei nog ik ga Francis best missen. Volgend jaar gaan we met onze dochter. Bedankt Francis en team!
Liesbeth schreef op 28 december 2021
Francis, Wim en Marja zijn helden! Bewust heb ik gekozen voor deze zwemschool. Kleine groepjes, persoonlijke aandacht, goede begeleiding en de betrokkenheid vond ik erg fijn. Onze dochter houdt niet van grote groepen en is snel afgeleid. Ze startte in een groep en is uiteindelijk verder gegaan met privélessen. Toen ging het gelijk een stuk beter. En bovenal had ze er veel plezier in. Erg belangrijk. Ze heeft A gehaald en in een rap tempo B erachteraan. Met verschillende pauzes ertussen zoals lockdown en een operatie, ook dan wordt er meegedacht. Mijn jongste staat op de wachtlijst, want ook zij gaat daar zwemles krijgen. Hopelijk met net zoveel plezier! Maar daar twijfel ik niet over. Alle complimenten voor Okidoki!
Joline schreef op 9 november 2021
Mijn zoontje heeft dankzij Francis zijn A en B diploma gehaald! We begonnen in 2019 bij een ander zwembad in Rhenen met zwemlessen. Doordat hier totaal geen persoonlijke aandacht was voor het kind en de vooruitgang, verloor mijn zoontje het enthousiasme voor de zwemlessen. Dankzij Francis kreeg hij er gelukkig weer zin in en heeft hij met een big smile zijn twee diploma's gehaald! Dankjewel Francis en team ♡ Veel succes!
Brenda schreef op 5 november 2021
Absoluut de beste zwemschool in de omgeving. Persoonlijk, kijkend naar elk kind als individueel, betrokken, puur, vertrouwd en kleinschalig. Mijn dochter zat eerst elders op zwemles. Daar was het altijd een grote chaos vol prikkels. Ze was er een nummertje en kreeg er van niemand geborgenheid en vertrouwen geleerd. Ze stond steeds trillend en huilend 10 kindjes af te wachten totdat ze van de kant werd getrokken om ook te moeten springen. Na een tijdje van die zwemles afgehaald en toen bij Francis van zwemschool Okidoki uitgekomen. Van de hel naar de hemel. Mijn kind is nog nooit met zoveel plezier, enthousiasme en zonder spanning naar zwemles gegaan! Inmiddels heeft ze hier ook haar B-diploma gehaald. Reken er maar op dat haar broertje ook hier zal leren zwemmen wanneer hij oud genoeg is.
Debbie Meijering schreef op 26 juli 2021
Super zwemschool! Onze drie kids hebben hier hun A & B diploma gehaald! Kleine groepjes fijne instructie! Echte aanrader!