Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
274 berichten.
Fam Biere schreef op 22 april 2024
Heel tevreden met zwemschool Okidoki. Goede communicatie en het belangrijkst, de kinderen hebben een fijne tijd gehad en alles voelde veilig en vertrouwd voor ze. Beide dochters hebben hier diploma A en B behaald.
Kirsten Pessoa schreef op 17 april 2024
Onze oudste zoon heeft (net geen) 1.5 jaar met veel plezier bij Francis gezwommen. Nu zijn A en B diploma op zak. Wij vinden Francis een heerlijk nuchtere, no nonsens vrouw. Ze is super leuk met de kids en heeft overduidelijk passie voor haar werk.
Sanne schreef op 16 april 2024
Wat een fijne zwemschool! De kleine groepjes met hierdoor veel persoonlijke aandacht hebben ervoor gezorgd dat onze dochter altijd met heel veel plezier naar zwemles is gegaan. Absoluut een aanrader. Francis heel erg bedankt!
Jan & Tení Brouwer schreef op 11 april 2024
Francis is een gedreven persoon met een groot hart voor kinderen. Ze weet waar ze het over heeft en levert kwaliteit. Zij is een gevierd deskundige, die niet in hokjes denkt en altijd verder kijkt dan wat er aan het (water)oppervlak is waar te nemen. Haar insteek is ervoor te zorgen dat kinderen met veel plezier naar zwemles gaan. Dit alles gaat gepaard met bescheidenheid en servicegerichtheid (altijd denkend in mogelijkheden), wat oprecht en hartelijk is. Om goede zwemscholing voor je kind te garanderen, bevelen wij Zwemschool OkiDoki van harte bij iedereen aan! Familie J. Brouwer uit Rhenen
van der Ven schreef op 5 april 2024
Genoten van de sfeer, persoonlijke aandacht tijdens en rondom de zwemlessen van onze kinderen. Zowel A en B in de pocket en met een vreemd gevoel afscheid genomen omdat de fijne plek als thuis was gaan voelen.
Fam Heij schreef op 14 februari 2024
Door de persoonlijke benadering en de korte lijntjes heeft onze dochter met heel veel plezier gezwommen en vol trots haar A en B gehaald. Dit was bij een een andere zwemschool niet zo snel gelukt!
Brent schreef op 8 februari 2024
Brent komt van een andere zwemschool waar hij veel trauma heeft opgelopen en hem bang heeft gemaakt om te zwemmen. Hij heeft erg genoten van zijn zwemlessen bij OkiDoki. En het is allemaal te danken aan Francis!!!!♥️ Ze won zijn vertrouwen, zorgde ervoor dat hij zich weer veilig in het water voelde en liet hem zijn zwemplezier terugkrijgen. Ze speelde echt een heel grote rol in het leven van onze zoon. Brent verandert van een bange, angstige zwemmer in een meer zelfverzekerde zwemmer. Wij zullen Franciscus nooit genoeg kunnen bedanken. Ze is echt een engel! We gaan je missen!!!
Familie Daniëls schreef op 28 januari 2024
Wij hebben de afgelopen jaren hele goede ervaringen bij zwemschool okidoki! Onze 3 kinderen hebben zowel A als B behaald en zijn het zwemmen goed vaardig! De kleine groepen, persoonlijke aandacht en gemoedelijke sfeer, maakt het voor de kinderen als een veilige plek om het zwemmen te leren! Een aanrader dus!
Mariët schreef op 16 juli 2023
Hele fijne en leerzame lessen. Mijn kind ging nooit met tegenzin door de grapjes en de persoonlijke aandacht. Ieder kind wordt gezien! Raad zwemschool OKIDOKI iedereen aan!
Anita en Joey schreef op 15 april 2023
Top zwemschool! Zo’n anderhalf jaar geleden mochten Devin en Aivy beginnen aan het A-diploma en maandag 3 april zijn ze met succes geslaagd voor het B-diploma. Wat een top tijd hebben ze gehad! Goede begeleiding, begripvol als het even wat minder ging. Francis en team, super bedankt!
Wilma schreef op 9 april 2023
Elisah heeft een fijne tijd gehad. Bij de start van de zwemlessen was het erg spannend voor haar, maar door de vertrouwensband die jullie opbouwen lukte het om A en inmiddels B te halen! Super trots! Bedankt voor de fijne zwemlessen en de aandacht die jullie hebben gegeven!
Martine schreef op 8 april 2023
Onze zoon heeft zijn A en B diploma hier op een heel prettige manier gehaald. Positieve persoonlijke benadering met oog voor het kind en een gerichte aanpak. Een aanrader!
Esther schreef op 28 maart 2023
Fantastische zwemschool. Onze zoon gaat met plezier naar de zwemles. Goede begeleiding om de kids goed te leren zwemmen. Onze andere kinderen hopen we er zeker op zwemles te doen
Kamilla en Doortje schreef op 26 maart 2023
Okidoki is een hele fijne zwemschool. Doortje durfde niet met haar hoofd onder water, toen de zwemlessen begonnen, maar ze was al snel over die angst heen. Toen ze het een tijdje spannend vond om voor haar B diploma langer onder water te moeten zwemmen, moedigden we haar aan dit zelf tegen de juffen te zeggen. Dit deed ze en direct hebben de juffen haar hier rustiger en met meer beleid in geholpen.
Jan schreef op 16 februari 2023
Kai heeft met veel plezier diploma A en zaterdag 28 januari B gehaald bij Okidoki. Hij voelde zich vanaf de eerste dag veilig bij jullie t.o.v. sportcentrum. Francis en team heel erg bedankt!
Alida van Zetten schreef op 10 februari 2023
Geweldig zwemschool, rustig, super veel persoonlijke aandacht, puur contact. Jasmijn ging hier elke week met veel plezier zwemmen, keek er naar uit. Ze had 1 op 1 zwemles met Francis, en dankzij veel doorzettingsvermogen ia ze vandaag met vlag en wimpel geslaagd voor een zwem certificaat. Zo knap en zo blij dat Jasmijn dit met alle inzet kon behalen. Kippenvel momentjes als je zie, hoe puur, liefdevol en persoonlijke aandacht is voor het kind. Een top zwemschool. Haar zusje breng ik hier met een heel goed gevoel naar toe. En gelukkig ziet Jasmijn haar juf dan nog.
vdScheur schreef op 29 januari 2023
Onze zoon is zwemmen dankzij Okidoki erg leuk gaan vinden en ging iedere week met veel plezier naar zwemles. Dit terwijl hij daarvoor echt waterangst had, maar vanaf les 1 ging het goed. Fijne docenten en sfeer!
Helma Kniest (Elst) schreef op 11 januari 2023
Onze zoon heeft fantastisch zwemles gehad in dit kleine rustige zwembad. Zeer goede docenten. Ik ben vooral onder de indruk van de aangeleerde techniek. Mijn zoon vond vooral de temperatuur van het water top. Hij ging nooit met tegenzin. Bijna klaar met B nu, we gaan het missen!
Minke schreef op 12 november 2022
Top zwemschool!! Ons zoontje had watervrees, nou daar was hij snel overheen! Hij ging met plezier zwemmen elke week! Hij gaat Francis nog missen zei hij. Volgend jaar met ons dochtertje! Echt een aanrader kleine groepjes en echt aandacht voor het kind.
Alma schreef op 6 november 2022
Wat zijn onze jongste twee zoons met veel plezier naar zwemles gegaan elke week! De kleine groep, de aandacht, het begrip.. het was voor hen heel fijn! Inmiddels zijn A en B in the pocket.. Succes Francis, Wim en de anderen..